luni, 17 noiembrie 2014

Pics of the week [85]

   Hello everyone!

   Ieri a fost o zi importantă pentru noi, ca popor. Ne-am ales preşedintele, iar acum sperăm din suflet că am făcut cea mai bună alegere. Este prima dată când pot vota la alegerile prezindenţiale pentru că sunt majoră doar de doi ani, dar pot să spun că a fost o experienţă interesantă. Nu îmi place să mă implic în discuţii politice sau chiar certuri pe astfel de teme, dar am urmărit cu interes tot ce s-a întâmplat în cadrul acestor alegeri. Cert este că m-a bucurat mult ideea că mulţi români au ieşit la vot şi au înţeles că opinia lor contează.
   Săptămâna aceasta am reuşit, în sfârşit, să fac mai multe poze, să vă pot povesti mai detaliat cum mi-au trecut ultimele zile. Haideţi să vă arăt!

Ziua de luni a început interesant... la prima oră profesorul ne-a anunţat că nu poate ţine cursul din motive de sănătate, aşa că am ieşit cu colegii la o cafea.

Seara m-am gândit să mă relaxez jucând jocuri pe calculator. Am savurat un desert Tiramisu de la Lidl.


Marţi am primit de la nişte prieteni din Germania budincă cu alune de pădure de la Kaufland. Din păcate la noi nu se găseşte, şi spun "din păcate" pentru că este super bună! Spre seară când m-am pus să citesc câte ceva pentru facultate am savurat şi o cană cu budincă.

Metallic nails and classy watch.

Joi am aflat că am fost aleasă să fac parte din Consiliul Facultăţii. Surpriza a fost cu atât mai mare din moment ce nu mi-am făcut deloc campanie electorală ca alţi studenţi. Trebuie să recunosc că m-am simţit mândră că atât de mulţi colegi îmi acordă încredere!

"Will you still love me when I'm no longer young and beautiful? I know you will"
Friday night ride

#YESlavot şi în turul doi!

   Aşa a arătat săptămâna mea. Sper că şi voi aţi avut parte de o săptămână frumoasă şi aştept să îmi spuneţi dacă aţi mers la vot.

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!