luni, 8 septembrie 2014

Pics of the week [75]

   Bună seara tuturor!

   Nici nu îmi vine să cred cât de repede a trecut prima săptămână din septembrie! Oare a fost aşa numai la mine, sau şi la voi? Primele zile de toamnă nu ne-au adus temperaturi foarte scăzute, dar nici nu mai e de sandale sau rochiţe decât, poate, în miezul zilei.
   Zilele acestea am publicat două postări OOTD şi aş vrea ca acest lucru să se întâmple mai des (chiar o să mă străduiesc) şi am primit două pachete cu "bunătăţi". Haideţi să vă arăţ...

 Pentru că începând de luni ceaiurile AriZona au fost doar 5 lei la Lidl, a trebuit să gust şi cele două sortimente de ceai verde: cu miere şi cu rodie şi măr. Preferatul meu este ceaiul verde cu miere, urmat de cel alb cu afine.

Outfit-ul de marţi. Îl găsiţi aici.

Tot marţi am primit pachetul de la Yves Rocher. Am comandat un parfum pentru el, un şampon pentru mine şi am primit cadou mascara mea preferată, Sexy Pulp.

Miercuri seara am mâncat pentru prima dată pepene verde cu miez...galben! Are aprox. acelaşi gust ca şi cel roşu, parcă puţin mai dulce.

Joi pe la prânz am ieşit cu rolele cu prietena mea, Ioana.
Iar seara am ieşit la plimbare şi am purtat ţinuta de aici.

Tot joi a venit şi coletul de la Avon, iar acestea sunt produsele comandate de mine.

Vineri mi-am făcut unghiile cu noua ojă Gel Finish, nuanţa Wine and Dine me. Îmi place super mult!

Duminică am primit cadou o rochiţă frumoasă şi cioco de la o persoană dragă: mama iubitului meu.

   Mă bucur să văd ca am reuşit să fac destul de multe poze săptămâna aceasta. Îmi place când reuşesc să strâng multe poze, acest lucru face postarea mai interactivă, mai aproape de voi.
   Să aveţi o săptămână frumoasă!

Vă pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!