vineri, 27 iunie 2014

Ready for summer 2014

   Bună fetelor!

   Odată cu venirea verii, în dulapul de cosmetice al unei fete apar tot felul de produse noi menite să ne îngrijească corpul potrivit cu vremea de afară. Temperaturile cresc, soarele este pe cer mai mereu, iar noi avem nevoie de protecţie împotriva razelor lui nocive.
   Prin urmare, în ultima lună am cheltuit ceva mai mult decât de obicei pe cosmetice, pentru a-mi asigura trusa de îngrijire pentru zilele de vară, aşa că vă prezint şi vouă produsele pe care le consider necesare vara aceasta:
   Şi acum să le luăm pe fiecare în parte :)

   Îngrijirea tenului


   În ceea ce priveşte îngrijirea tenului, am ales un cleanser spumă din gama Balanced+Matte de la Avon Solutions. Este potrivit tenului mixt sau gras, curăţă delicat pielea şi o lasă perfect mată, fără să o usuce.
   În urma participării la campania de testare Apidermin Lejer, am făcut cunoştinţă cu aceste creme de faţă pe bază de lăptişor de matcă. Textura lejeră şi puterea mare de hidratare le fac perfecte pentru sezonul cald. Puteţi citi mai multe despre ele în review-ul de aici.

   Îngrijirea corpului


   Pentru mine, un lucru e sigur vara: trec de la creme de corp mai grase la loţiuni lejere şi cu arome cât mai plăcute şi de la antiperspirante solide la cele de tip spray. După cum puteţi vedea, pentru hidratarea corpului am ales două loţiuni din gama Naturals de la Avon, una cu Violete şi Lychee şi una cu Mango şi Rodie. Ambele miros absolut delicios şi hidratează bine pielea. Au o textură lejeră şi se absorb repede în piele, fără să lase în urmă o peliculă grasă.
   În ceea ce priveşte deodorantul, am rămas tot la Garnier dar, după cum am spus, am trecut de la stick la spray. Am ales varianta Clean Sensation şi trebuie să vă spun că sunt mulţumită de protecţia pe care mi-o oferă. În plus, mirosul chiar te face să te simţi "clean" mereu.
   Pentru hidratarea picioarelor am ales crema cu lavandă de la Foot Works, Avon. Miroase foarte plăcut şi hidratează pielea uscată a picioarelor. 
 
   Îngrijirea părului

 
   Părul meu este destul de uscat în momentul de faţă şi are nevoie de îngrijire suplimentară. Vara aceasta, aleg să îl răsfăţ cu masca de păr Amazonian Treasures de la Planet Spa. Aceasta conţine acai şi fructe de pădure, miroase absolut delicios şi lasă părul moale şi uşor de coafat. În plus, mirosul se păstrează în păr şi a doua zi.
   Dat fiind faptul ca toată lumea îl laudă, am decis să îi mai dau o şansă tratamentului cu ulei de argan Advance Techniques. L-am folosit mai demult, când părul meu nu era foarte deteriorat şi se îngrăşa repede şi bineînţeles că nu mi s-a potrivit. Acum însă, se înţelege bine cu părul meu uscat, cu vârfuri despicate.

   Machiaj şi unghii


   În trusa de machiaj nu am făcut modificări majore. Pentru ten voi folosi tot CC Cream-ul de la Elmiplant, care îmi place foarte mult. Îi puteţi citi review-ul aici. Am adăugat doar un rimel rezistent la apă: Colossal Volum'Express Waterproof de care sunt foarte mulţumită. Pentru demachiere, am trecut de la Garnier la Nivea. Am vrut neapărat sa încerc şi acest bifazic pentru ochi şi trebuie să vă spun că parcă demachiază mai rapid decât cel de la Garnier. În curând voi scrie, probabil, şi un review.
   Pentru unghii, am scos la purtare culori cât mai vii şi care rezistă destul de bine pe unghii. Am pozat doar trei dintre ele, dar mai sunt şi alte nuanţe care aşteaptă să fie folosite vara aceasta.

   Protecţie solară


   Pielea mea destul de deschisă mă obligă să aleg produse cu factor de protecţie ridicat, mai ales în primele zile de expunere la soare. Vara aceasta am ales loţiunea Tan&Protect de la Elmiplant cu SPF 30, care promite să protejeze pielea de razele nocive, oferind în acelaşi timp un bronz frumos. Pentru zilele când pielea mea va prinde deja o nuanţă mai închisă, voi coborî la SPF 15 cu Spray-ul Avon Sun+. Mai puţin de SPF 15 nu vreau să folosesc.
  Pentru ten, merg pe ceva ce am folosit şi anul trecut: crema cu SPF 30 de la Avene. A fost perfectă şi ca protecţie dar şi pentru faptul că nu încarcă tenul. În plus, am cumpărat din DM un balsam de buze din gama Sun Dance, pentru ca trebuie să am grijă şi de buze şi de multe ori uit de acest lucru.
   În ceea ce priveşte îngrijirea după expunerea la soare, am ales un produs tot de la Elmiplant. Conţine Aloe Vera şi promite să hidrateze şi să răcorească pielea după plajă.

   Trebuie să vă spun că a durat ceva până când am ajuns să am toate aceste produse. Le-am cumpărat pe rând, fie când mai prindeam o ofertă sau când aveam mai mulţi bănuţi. Ideea este că mi-am creat un kit de vacanţă pe placul meu. Acum mai trebuie doar să scap de sesiune, pentru a mă bucura de sezonul cald în adevăratul sens al cuvântului.

   Care sunt produsele pe care le folosiţi vara? Ce schimbări faceţi în trusa de cosmetice?

Vă pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!