vineri, 10 ianuarie 2014

Last year's highlights

   Hello girls!

   Sfârşitul unui an reprezintă momentul bilanţurilor, de toate felurile. Ne gândim ce am realizat în carieră, cum am crescut în cadrul familiei, cum ne-am comportat în viaţa de zi cu zi, ce acţiuni au predominat în anul trecut, ce produse am folosit, ce beneficii am obţinut de pe urma lor...

   Deşi m-am gândit la aceste lucruri, n-am apucat să postez preferatele lui 2013 decât azi. Dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu-i aşa? Haideţi să vedem împreună ce produse cosmetice m-au cucerit în anul ce s-a încheiat...


    Voi începe cu Tratamentul pentru ameliorarea vergeturilor de la Solutions, Avon, pe care l-am descoperit la sfârşitul lui 2012 şi pe care l-am folosit mult în 2013. Mi-a plăcut pentru că a avut efecte neaşteptate. În general, de vergeturi nu prea "se scapă", dar acest tratament a făcut minuni în sensul că a ameliorat vizibil starea vergeturilor, îmbunătăţind considerabil aspectul pielii. În plus, previne formarea altora noi, ceea ce reprezintă un alt punct forte. Intenţionez să îl cumpăr din nou, pentru că am făcut o mică pauză de la el în ultimele luni.


   De departe, cea mai bună descoperire a anului 2013 o reprezintă Şamponul purificator cu urzică Yves Rocher. Curăţă perfect părul, lăsându-l moale şi uşor de pieptănat. În plus, întârzie îngrăşarea acestuia şi are o aromă deosebită, datorită extractului de urzică. Puteţi citi mai multe despre el în review-ul de aici.


      Fondul de ten cu minerale Giordani Gold l-am descoperit mai demult, dar am continuat să îl folosesc în 2013 (şi în prezent). Este ideal pentru mine, pentru că îmi doresc acoperire medie (evitând efectul de mască), uniformizare şi aspect natural. Acest fond de ten întruneşte toate aceste cerinţe; în plus, îmi place ambalajul practic, cu pompiţă.


   Descoperit în primăvară, gelul de curăţare pentru ten mixt de la Balea mi-a ţinut companie până la începutul sezonului rece (când am simţit nevoia să trec la un cleanser mai blând). Mi-a plăcut foarte mult deoarece curăţa în profunzime, datorită particulelor abrazive, lăsând tenul catifelat. În plus, aroma fresh, de citrice, mă energiza de fiecare dată.


   Crema ultra mată de zi Sebo Specific de la Yves Rocher reprezintă o altă mega descoperire a anului. Este o cremă care se potriveşte foarte bine tenului meu gras, menţinând pielea mată cam 7 ore, fără senzaţie de piele care "strânge". În plus, hidratează foarte bine şi îmi place compoziţia vegetală şi mirosul plăcut, de plante. Puteţi citi mai multe detalii în review-ul de aici.


   Mascara Sexy Pulp şi-a câştigat, de la prima utilizare, titlul de "mascara mea preferată"! A fost nevoie de o singură aplicare să mă conving că este un super rimel: oferă volum genelor, nu le lipeşte deloc şi nici la capitolul alungire nu stă foarte rău. Ceea ce caut eu la un rimel este să ofere volum, de aceea pentru mine Sexy Pulp este candidatul ideal. Preţul standard este cam măricel (în jur de 60 lei), dar sper să apară oferte şi să îl obţin la un preţ mai bun.


   Demachiantul bifazic cu albăstrele de la Yves Rocher este un alt produs foooarte lăudat prin blogosferă. Şi are şi motive, pentru că, într-adevăr, curăţă foarte bine machiajul ochilor. Dar ceea ce îmi place cel mai mult la el este faptul că formula uleioasă protejează pielea de iritaţii. Am folosit înainte un demachiant lichis, deloc uleios, şi simţeam că parcă mă zgârie rimelul pe care îl curăţa de pe gene. Cu acesta nu am avut nicio problemă. În plus, este şi destul de spornic. La mine, cel puţin, se consumă destul de greu, deşi îl folosesc aproape zilnic.


   Revelaţia în materie de loţiuni de corp aparţine, cu siguranţă, celor de la Nivea, care au lansat anul acesta loţiunile de corp cu utilizare sub duş. Eu am testat întâi laptele de corp (pentru piele uscată, cu ambalaj albastru) şi am scris despre el aici, apoi mi-am cumpărat loţiunea (pentru piele normală). Îmi place să o folosesc în momentele când nu am timp să aştept să intre loţiunea în piele. Atunci, o aplic pe aceasta la duş, mă clătesc, mă usuc şi gata. Durează mult mai puţin să o aplic, decât să aplic o loţiune obişnuită şi să aştept să se absoarbă. Oferă hidratare medie; n-aş înlocui crema clasică de corp cu acest produs, dar din când în când este binevenit!

   Gelul de duş cu boabe de cafea din Brazilia de la Yves Rocher pot să spun că m-a marcat. L-am descoperit recent şi, dacă nu eram convinsă încă de calitatea colecţiei Jardins du Monde, acum nu mai am niciun dubiu: sunt cele mai bune geluri de duş pe care le-am încercat! Aromele sunt absolut deosebite, curăţă delicat, nu usucă pielea şi au un preţ bun, zic eu.


   Ultimul produs în lista de favorite este lacul de unghii Pro Nail+ în nuanţa Naked Truth. Iubesc această nuanţă, este atât de discretă şi elegantă! Îmi place că poate fi purtată în multe combinaţii, pe care le-aţi văzut aici şi aici. Rezistă foarte bine pe unghii şi se usucă repede, iar pentru mine, acestea sunt cele mai importante detalii.

   Cam aşa arată topul produselor preferate din 2013. Mi-a fost greu să mă decid, pentru că am folosit multe produse care mi-au plăcut foarte mult, dar am reuşit, până la urmă, să fac o departajare, hihi.
   Aştept să îmi spuneţi şi voi ce produse v-au încântat în anul ce a trecut!

   PS: Rămâneţi pe aproape, în curând urmează un giveaway!

Pupici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Feel free to give me feedback!